Hunddagböcker för ALLA!

Vi är glada över att få presentera våra böcker för dig som älskar hundar! Som vill kunna regga er gemensamma träning, sätta mål och följa utvecklingen, dagsformen och måendet, både ditt egna och hundens. I dagsläget erbjuder vi en VALPBOK, två TRÄNINGSDAGBÖCKER för din hund/hundar och även en HUNDDAGBOK för dina aktiviteter och vardagsplanering. Fyra hunddagböcker som täcker in helheten. Allt från valpens första år, till era praktiska vardagsgrejor och fina kom-ihåg-listor. Men även böcker för dig som vill tävla tillsammans med din hund och som vill kunna planera era aktiviteter och följa er utveckling.

Välj den bok som passar era behov och förutsättningar. Det går alldeles utmärkt att kombinera till exempel Hunddagboken med valfri träningsdagbok eller kanske Valpboken. Då får du ett mer komplett paket där du på ett enkelt och roligt sätt kan planera din hunds vardag, följa utvecklingen/dagsformen och måendet. 

Vi tror och hoppas att du kommer använda dina böcker med kontinuitet och se fördelarna med dom, oavsett vad målet är. 

Klicka på bilderna och läs mer om böckerna för att hitta din favorit!


NYHET!

Nu har du möjlighet att få ditt personliga omslag på böckerna genom att ladda upp det foto du önskar på respektive bok! Klicka på bilden för att läsa mer och beställa den variant som passar er.

 

Hunddagböcker med eget omslag_NYHET

 

Följ oss gärna på instagram för uppdateringar, roliga tävlingar och spännande nyheter. Blir också glad om du delar med dig av din bok och tipsar alla dina hundvänner, nyblivna valpägare, uppfödare och kennlar om att vi finns! Tack ❤

Updating…
  • Du har inga produkter i varukorgen.