Banners Hemsidan_hunddagbok3Banners mobil hunddagbok4
Banners Hemsidan_hunddagbokBanners mobil hunddagbok6
Banners Hemsidan_hunddagbok4Banners mobil hunddagbok5
Banners Hemsidan_hunddagbok5Banners mobil hunddagbok2
Banners Hemsidan_hunddagbok7Banners mobil hunddagbok3
Banners Hemsidan_hunddagbok6Banners mobil hunddagbok7

Hunddagböcker för ALLA!

Vi är glada över att få presentera våra böcker för dig som älskar hundar! Som vill kunna regga er gemensamma träning, sätta mål och följa utvecklingen, dagsformen och måendet, både ditt egna och hundens. I dagsläget erbjuder vi en VALPBOK, två TRÄNINGSDAGBÖCKER för din hund/hundar och även en HUNDDAGBOK för dina aktiviteter och vardagsplanering. Fyra hunddagböcker som täcker in helheten, allt från valpens första år, till era praktiska vardagsgrejor. Men även böcker för dig som vill tävla tillsammans med din hund och som vill kunna planera era aktiviteter och följa er utveckling.

NYHET!

Nu har du möjlighet att få ditt personliga omslag på böckerna genom att ladda upp det foto du önskar på respektive bok! 

Välj själv om du vill ha ett personligt omslag eller originalet, klicka på bilderna nedan för att läsa mer och se hur dom ser ut invändigt. Vi hoppas att böckerna kommer bli ett bra verktyg för er och att ni hittar dom böcker som passar bäst för er! Ett tips är att kombinera Hunddagboken tillsammans med någon av våra träningsdagböcker för att få en överskådlig blick på helheten och vardagen! Eller varför inte hunddagboken ihop med valpboken så att du enkelt kan hålla koll på utvecklingen och valpens vardag. Är du uppfödare, har en butik eller driver egna hundkurser och vill bli återförsäljare av våra böcker? Lägg ett mail till info@smartplanering.se så återkommer vi med ett förslag på samarbete.

 

Hunddagböcker omslag                 Hunddagböcker med eget omslag_NYHET

 

Följ oss gärna på instagram för uppdateringar, roliga tävlingar och spännande nyheter. Blir också glad om du delar kontot och tipsar alla dina hundvänner, nyblivna valpägare, uppfödare och kennlar om att våra hunddagböcker! Tack ❤

Vårt övriga sortiment

STYRKETRÄNING
KONDITIONSTRÄNING
FUNKTIONELL TRÄNING
VÄLBEFINNANDE & BALANS
KOSTDAGBÖCKER
VARDAGSPLANERING
MÅLPLANERING
UTMANINGAR
TILLBEHÖR
PAKETLÖSNINGAR
Peppkampen logga
Updating…
  • Du har inga produkter i varukorgen.