Banners Hemsidan_hunddagbok3Banners mobil hunddagbok4
Banners Hemsidan_hunddagbokBanners mobil hunddagbok6
Banners Hemsidan_hunddagbok4Banners mobil hunddagbok5
Banners Hemsidan_hunddagbok5Banners mobil hunddagbok2
Banners Hemsidan_hunddagbok7Banners mobil hunddagbok3
Banners Hemsidan_hunddagbok6Banners mobil hunddagbok7

Hunddagböcker för ALLA smaker!

Vi är glada över att äntligen få presentera våra nya böcker för dig som älskar hundar! Som vill kunna regga er gemensamma träning, sätta mål och följa utvecklingen, dagsformen och måendet. I dagsläget erbjuder vi en VALPBOK, två TRÄNINGSDAGBÖCKER för din hund/hundar och även en HUNDDAGBOK för dina aktiviteter och vardagsplanering under en längre period. Fyra hunddagböcker som täcker in helheten, allt från valpens första år, till era praktiska vardagsgrejor. Men även böcker för dig som vill tävla tillsammans med din hund och som vill kunna planera era aktiviteter och följa er utveckling.

Vi hoppas att böckerna kommer bli ett bra verktyg för er och att ni hittar dom böcker som passar bäst för er! Ett tips är att kombinera Hunddagboken tillsammans med någon av våra träningsdagböcker för att få en överskådlig blick på helheten och vardagen! Eller varför inte hunddagboken ihop med valpboken så att du enkelt kan hålla koll på utvecklingen och valpens vardag. Är du uppfödare, har en butik eller driver egna hundkurser och vill bli återförsäljare av våra böcker? Lägg ett mail till info@smartplanering.se så återkommer vi med en offert.

Klicka på bilderna och läs mer om respektive bok.

 

 

Följ oss gärna på instagram för uppdateringar, roliga tävlingar och spännande nyheter. Blir också glad om du delar kontot och tipsar alla dina hundvänner, nyblivna valpägare, uppfödare och kennlar om att våra hunddagböcker! Hoppas att ni gillar vår kommande nyhet!

Vårt övriga sortiment

STYRKETRÄNING
KONDITIONSTRÄNING
FUNKTIONELL TRÄNING
VÄLBEFINNANDE & BALANS
KOSTDAGBÖCKER
VARDAGSPLANERING
MÅLPLANERING
UTMANINGAR
TILLBEHÖR
PAKETLÖSNINGAR
Peppkampen logga
Updating…