Logga Joina grön liggande

 

 

 

 

Joina + SMART planering = ett bra kombo!

Joina har i samarbete med SMART planering skapat unika produkter för dig som deltar i vår 4-veckorsutmaning. Produkter som vi hoppas kommer bli bra verktyg för dig under din resa. Kost & Träningsdagboken kommer hjälpa dig att dokumentera dina framsteg, lära dig att göra bra och medvetna val och underlätta din planering för kommande veckor. Detta leder till att du får en kontinuitet i din träning och hjälp till att hålla fokus på ditt mål.

Du kan välja att beställa endast boken eller så köper du den tillsammans i vårt exklusiva kit, där du får helheten. I startpaketet ingår (förutom boken) 1 st bokmärke, 1 st exklusiv bläckpenna med suddbart bläck. Men även 2 st olika utmaningar med tillhörande klisterark så att du under kommande veckor håller motivationen uppe och snabbare når ditt mål.

Se de här 4 veckorna som en start på en hållbar livsstil. Bana in nya bra rutiner i din vardag som du känner att du kan hålla i en lång tid framöver. Då kommer du få grymma resultat och en vardag som du trivs med.

Klicka på bilderna och läs mer om boken samt vårt startpaket som innehåller allt du behöver för att lyckas nå ditt mål!

 

Andra smarta produkter som Joina rekommenderar…

Är du intresserad av fler produkter från SMART planerings breda sortiment rekommenderar vi dig att kika på nedan produkter. Detta är endast ett urval och du som är deltagare hos Joina har en unik rabattkod till förfogande som gäller på allt utom paketlösningar eller tillbehör. Fråga Joina om koden och hitta dina favoriter! Har du ett presentkort går detta inte att kombinera tillsammans med rabattkoden.

 

Bilder på Joina appen startsidan
Bilder på Joina appen alla ihop
Updating…
  • Träningsdagbok
    Träningsdagbok
      
    195kr
  • Du har inga produkter i varukorgen.