Våra olika samarbeten!

Jag är otroligt stolt över våra samarbeten och det finns inget roligare än när jag får möjlighet att skapa unika böcker som blir ett bra verktyg för just ditt företag. Nedan presenterar jag några samarbeten där jag tagit fram unika produkter som bara finns hos kunden direkt. Jag fyller på listan efter hand så att du kan få inspiration till att se vilka möjligheter det finns för ett framtida samarbete.

Min vision är att du (som t.ex gymägare) ser möjligheter att ta fram en egen bok med ert företags profil och sälja dessa till era medlemmar. Förslagsvis en neutral Kost & Träningsdagbok samt vår Träningsdagbok för Puls & Styrka är två böcker som man skulle kunna utgå ifrån och göra utefter era önskemål.

Är du intresserad av att ta fram en bok som passar ditt koncept? Kontakta mig för mer info så hittar vi garanterat en bra lösning!

Jag ser fram emot ett bra samarbete! / Sara

Vårt samarbete med Formsatsningen

formsatsningen-logo

Formsatsningen är en plattform för viktminskning, där du som deltar tävlar i lag, med det gemensamma målet att förlora 4% av din ursprungliga kroppsvikt på 4 veckor. Lyckas du så blir du belönad! Under gruppens gång erbjuder vi olika verktyg för att hjälpa dig, massa fina rabatter och erbjudanden, ett otroligt stöd av andra deltagare och inspiratören som anordnat gruppen, och ett tydligt och tidsanpassat mål som håller dig på banan! Du erbjuds även massor av roliga utmaningar i gruppen med chans att vinna fina priser, och vinnarna i det lag som lyckas bäst tillsammans får också dela på en vinstpott!

Tillsammans har vi skapat unika produkter för dig som deltar i Formsatsningen, produkter som vi tror och hoppas kommer bli bra verktyg för dig under din resa. Kost & Träningsdagboken kommer hjälpa dig att dokumentera dina framsteg, lära dig att göra bra och medvetna val. Underlätta din planering för kommande veckor (så att du får en kontinuitet i din träning) och hjälpa dig att hålla fokus på ditt mål. Deltagarna kommer få välja mellan att köpa endast boken eller tillsammans med roliga och motiverande verktyg så att resan mot målet blir så mycket enklare!

Formsatsningen har ett unikt koncept som passar dig som motiveras till att tävla mot dig själv och sporras av att nå ett mål på en kortare period. Läs mer om upplägget på deras hemsida.

Vårt samarbete med BUC Sports & Health

buc_logo

Ett fantastiskt roligt samarbete som jag inlett är ihop med grymma @buc_platini som den 1 augusti kommer starta upp ett helt nytt koncept @buc2013.se i Sundbyberg, med fokus på helhetshälsa!

Tillsammans har vi tagit fram en helt unik bok som kommer hjälpa deras deltagare att ta sig till en annan nivå! Boken är gjord så att man ska använda den varje dag under 20 veckor där alla dagar är med olika fokus (blandat mellan styrka, hiit, kondition, rörlighet och yoga mm)! Deltagarna får coachning hela vägen och dom kommer utvecklas både fysiskt och mentalt under den här tiden, vilket gör att det såklart blir lite extra kul att ha sin resa dokumenterad i en bok.

Den unika boken passar om man följer deras helhetskoncept men dom har såklart även ”vanliga” klienter som kommer få möjlighet att köpa sig en riktigt bra träningsdagbok, anpassad för både styrka och kondition.

Otroligt glad, stolt och tacksam över förtroendet att skapa dessa böckerna till @buc2013.se och jag ser fram emot ett långt och bra samarbete framöver ❤️

Läs mer om konceptet på deras hemsida, det verkar vara ett grymt roligt upplägg med massor av gemenskap och galet mycket träningsglädje.

Vårt samarbete med Peppkampen

peppkampen logga

Marita Thorell som driver Peppkampen har sedan flera år tillbaka använt sig av vår Kost & Träningsdagbok till sina deltagare och numera har vi även tagit fram en bok för funktionell träning. Peppkampen är en 14-v lång utmaning där deltagarna äter enligt periodisk fasta, undviker sånt som inte gör hälsan gott exempelvis bakverk, snacks och alkohol och peppar varandra i en gemensam Facebookgrupp.

Böckerna som vi har skapat är anpassade till Peppkampens koncept med fokus på att varje dag motiveras till att göra bra val med kosten, se till att följa sitt ätfönster och motiveras till att träna mer. Böckerna kommer bli  ett bra verktyg för deras resa och många av deltagarna får jättefina resultat efter dessa 14 veckor.

Böckerna säljs endast via Maritas hemsida och där hittar du även all info om hur utmaningen funkar.

Det här var ett urval av samarbeten, vill du veta mer om hur man blir återförsäljare… klicka här.

Tack för förtroendet!

Updating…
  • Du har inga produkter i varukorgen.